M Eye Looks

Over mij

Wie ben ik

Marga van Hout

Mijn naam is Marga van Hout, woonachtig in Eindhoven (Tongelre).

In 2008 ben ik aan de opleiding Visagie & Styling bij Instituut Thomas te Eindhoven begonnen. Dit omdat ik altijd geïnteresseerd ben geweest in make-up en alle fijne kneepjes van het vak wilde leren. In 2009 behaalde ik mijn diploma Visagie & Styling.

Naast mijn diploma Visagie & Styling heb ik in 2013 mijn Wimperstyliste diploma/certificaat en in 2018 mijn Lash Lifting certificaat van het Australische merk Elleebana behaald. Het contact met de klanten, en het blij maken van hen vond ik zo leuk dat ik ook mijn aanbod heb uitgebreid. Wenkbrauwen epileren, en wenkbrauwen/wimpers verven.

Ik wilde altijd al graag aan huis werken in mijn eigen salon. Het contact met de klanten, en het blij maken van hen vind ik zo leuk dat ik ook mijn aanbod heb uitgebreid. Wenkbrauwen en wimpers epileren, verven en liften.

Om een totaalpakket te kunnen aanbieden ben ik begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij Instituut Thomas te ‘s Hertogenbosch. De verwachting is dat ik mijn diploma in juni 2019 in ontvangst kan nemen zodat ik ook als gecertificeerd schoonheidsspecialiste behandelingen kan aanbieden. Tot die tijd geldt er een zeer hoog kortingstarief op deze behandelingen.

Ook ben ik trainingen gaan volgen bij TheraVine Nederland en mag ik mijn behandelingen uitvoeren met een heel mooi product van het Zuid-Afrikaanse merk TheraVine.

Ik hoop dat ik je een keer mag begroeten in mijn salon.

Groeten, Marga

You look EyeMazing!

You look EyeMazing!